امورفرهنگی
چهارشنبه 17 آذر 1395 گرامیداشت روز دانشجو
روز دانشجو مبارک باد
به مناسبت 16 آذر روز دانشجو برنامه ویژه ای درتاریخ 16/9/1395 روز سه شنبه در دانشگاه پیام نور مرکز گچساران با محوریت پرسش و پاسخ درباره مشکلات دانشگاه با حضور ریئس مرکز و سایر مسئولین برگزار که با استقبال خوب دانشجویان روبرو گردید برنامه با تلاوت آیات وحی آغاز و جناب آقای پلوان ضمن خیرمقدم به حضار محترم روز دانشجو را به همه دانشجویان تبریک گفت . تعدادی از دانشجویان به صورت حضوری به بیان دیدگاههای خود پرداخته و بعضی هم مشکلات دانشگاه ( در زمینه سرویس ایاب و ذهاب ، فضای خشک دانشگاه و نبود امکانات کافی و ...) را از طریق کاغذ به مسئولین گوشزد کردند. وآقای پلوان به سوالات دانشجویان پاسخ داده و قول دادند در حد توان برای رفع مشکلات دانشگاه تلاش نمایند. و در پایان از دانشجویان برگزیده نمایشگاه عفاف و حجاب تجلیل به عمل آمد.