امورفرهنگی
چهارشنبه 13 بهمن 1395 بررسی کمیته دانشجویی برنامه های دهه فجر
دهه فجر خجسته باد
کمیته دانشجویی برنامه های دهه فجر دانشگاهیان شهرستان در دانشگاه پیام نور مرکز گچساران در تاریخ 5/11/1395
جلسه با تلاوت قرآن آغاز و سپس جناب آقای پلوان رئیس دانشگاه پیام نور مرکز گچساران که به عنوان دبیر جلسه از سوی ستاد برگزاری دهه فجر شهرستان مشخص شده بود. ضمن خیرمقدم به حضار محترم هدف از اجرای این جلسه را هماهنگی بین دانشگاهها جهت بهتر برگزار کردن برنامه ها و تنوع برنامه ها عنوان فرمودند. و بعد از صحبتها و پیشنهادهای حاضرین در جلسه موارد زیر به تصویب رسید . در ضمن این جلسه به میزبانی دانشگاه پیام نور مرکز گچساران برگزار گردید.
مصوبات
1
شرکت در رژه موتوری کلیه دانشگاهیان در روز 12/11/1395
2
غبارروبی گلزار شهدای گمنام در دانشگاه آزاد اسلامی با همکاری کلیه دانشگاهیان روز چهارشنبه13/11/1395 بعد از نماز ظهر و عصر
3
پیاده روی ویژه دانشگاهیان در روز دوشنبه 18/11/1395 ساعت 7:30 و در پایان برگزاری دعای زیارت عاشورا و مسابقات ورزشی از قیبل دارت ، طناب کشی و... از دانشکده نفت به سمت روستای خنگ بنار.
4
برگزاری جشن تکلیف برای فرزندان کارکنان و اساتید دانشگاه به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی ( متعاقبأ اعلام می گردد )
5
شرکت در برنامه روز پرستار به مناسبت میلاد حضرت زینب (س) و اهدا ء هدیه به پرستاران در دانشگاه آزاد اسلامی در تاریخ 16/11/1395 ساعت 10صبح