امورفرهنگی
یکشنبه 30 مهر 1402 دیدار رییس و کارکنان دانشگاه پیام نور گچساران با امام جمعه شهرستان
دیدار رئیس دانشگاه پیام نور مرکز گچساران به همراه جمعی از کارکنان، با امام جمعه جدید این شهرستان جناب حجةالاسلام  و المسلمین هاشمی منش.

در این دیدار ابتدا دکتر احمدی به نیابت از مجموعه دانشگاه پیام نور ضمن عرض ادب، انتصاب ایشان را به عنوان امام جمعه جدید شهرستان گچساران تبریک گفتند و با معرفی دانشگاه و بیان ساختار کلی آن، سیاست دانشگاه را خدمت به قشر محروم جامعه دانستند و تقاضا داشتند که امام جمعه محترم از دانشگاه حمایت کنند تا بتوانند وظیفه ای که از نظر آموزشی و فرهنگی بر عهده دارند به نحواحسن انجام دهند.

🔹سپس حجت الاسلام و المسلمین هاشمی منش هم ضمن تشکر از زحمات کارکنان علمی و اداری دانشگاه، دانشگاه پیام نور را پربار و مفید دانستند و افزودند افتخار این را داشتم که مدتی در دانشگاه پیام نور در خدمت دانشجویان و اساتید باشم.

🔹در پایان دیدار دکتر احمدی رئیس محترم دانشگاه، با اهدای هدیه ای از ایشان تقدیر کردند.